MİLLİ MÜCADELEMİZİN 100. YILI ANISINA ULUSLARASI AFİŞ TASARIMLARI SERGİSİ AÇILDI

21 Mayıs 2019 Salı

Fakültemiz sergi salonunda "MİLLİ MÜCADELEMİZİN 100. YILI ANISINA ULUSLARASI AFİŞ TASARIMLARI SERGİSİ" Görele İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ, Görele Belediye Başkanı Tolga ERENER, Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel DEDE, İlçe Jandarma Komutanı J.Asd.Kd.Bçvş. Ünal YARDIMCI, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya BARAN, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Feridun TEKİN ve İlçe protokölünden birçok ismin katılımıyla açıldı. Açılan sergiye akademisyen ve öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Müzik Eğitimi Topluluğu üyelerinden Aydanur DURNA (keman) ve Berkan GÜYÜM (gitar) tarafından gerçekleştirilen dinleti ve yerli-yabancı tasarımcıların yaptıkları afiş tasarımları büyük beğeni topladı.